VAN / GEVAŞ - 75. Yıl Ortaokulu

75. Yıl Ortaokulu

Selimiye Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No1 VAN/Gevaş
Vizyon
Ülke düzeyinde kaliteli eğitim veren, gerçekleştirdiği sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle ilgi odağı haline gelmiş, çağdaş bir eğitim ve kültür merkezi olmaktır.
Misyon
Okulundaki öğretmenlerin ve öğrencilerin rahatlığını ilke edinmiş, anlayışlı ve esnek, işin ciddiyetinin farkında olan idarecilerle; istekle, işbirliği ve örnek arkadaşlık duyguları ile çalışan öğretmenlerin eşliğinde, temiz ve düzenli bir ortamda, çağın ve çevrenin şartlarına uygun düzeyde, teknolojiyle bütünleşmiş, bilgiyi paylaşan öğrenciler yetiştirip, hayata olumlu insanlar olarak atılmalarını sağlamaktır.
Doğal Gaz
Ulaşım
Van merkezden okulumuza taksilerle,otobüs ve hat minibüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır. okulumuz ilçe merkezine yürüme mesafesiyle 15 dakikadır.ilçe merkezine taksi ile ulaşım sağlanmaktadır.
ilçe merkezi.
Okulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır.
Erkekler Bilek Güreşi Birinciliği Kızlar Bilek Güreşi İkinciliği
4006 Tübitak Proje Sergisi